Rekisteriseloste / Tietosuoja-ohje

EU: tietosuoja-asetus 25.5.2018

Yritys: Kübler Suomi Oy
Neilikkakuja 7A, 01300 Vantaa
Toimisto ja varasto: Kelatie 25 A 1-3, 01450 Vantaa
Y 0768915-4

Kübler Suomi Oy on 1990 perustettu osakeyhtiö, teknisen kaupan maahantuonti ja markkinointiyritys, joka säätö-ja mittaustekniikkaa yrityksille. Kübler Suomi Oy ei tee kuluttajakauppaa. Asiakasrekisteri tarkoittaa yrityksistä koottua rekisteriä, joka sisältää noin 4000 yrityksen yleiset tiedot.

Yrityksemme yleiset tietosuojaperiaatteet:

 • Käsitellään vain sellaisia tietoja, jotka on lainmukaisesti hankittu. Tietoja säilytetään vain sen ajan, joka on tarpeen. Tietoa suojellaan lainvastaiselta käytöltä.
 • Käyttäjä ymmärtää, että tietosuojatietoa on kaikki tieto, joka voidaan yhdistää luonnolliseen henkilöön kuten nimi, puhelinnumero, osoite ja kuva.
 • Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan kaikkea tiedon tallentamista, keräämistä, järjestämistä ja muokkaamista.
 1. Yrityksellä on käytössä TIVAX-taloushallinnon ohjelmisto, joka sisältää asiakasrekisterin. Asiakasrekisteri sisältää yrityksen nimen, yhteystiedot, myyntiehdot sekä laskutustiedot sekä yhteyshenkilötiedot, johon voi nimen lisäksi liittää tittelin, puhelinnumeron ja sähköpostin. Myös merkkipäivä on mahdollista liittää yhteyshenkilön tietoihin, mutta toimintoa EI saa käyttää. Asiakastietoja käytetään suoramarkkinointiin, tarjousten laadinnassa, myyntitilaukseen sekä laskutukseen.Kaikilla työntekijöillä on oikeus käyttää TIVAXia ja sitä kautta asiakasrekisteriä. Työntekijät ovat koulutettu TIVAXin käyttöön.TIVAX päivittyy päivittäin pilvipalveluun. Yrityksen verkko on suojattu palomuurilla Watch Quard FireBox T10 ja virustorjunta ohjelmalla F-Secure.
 2. Henkilökunnan tietoja koskeva tietoturva Yrityksen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä kuusi (6) henkilöä, joista kolme (3) omistavat yrityksen. Henkilökunnan henkilötiedot ovat vain omistajien käytettävissä sekä tilitoimiston TJMSystems käytettävissä palkanmaksua varten.Henkilötietoja sisältävät asiakirjat ovat mm. työsopimukset, työtodistukset, verokortit, palkkakuitit ja sairauslomatodistukset. Lakisääteiset työantajan velvollisuuksiin liittyvät asiakirjat säilytetään henkilöstö/taloushallinnon toimistossa lukitussa kaapissa.Tilitoimisto TJM-Systems Oy / Vantaan toimipiste
  Tikkurilantie 68, 01300 Vantaa, p. 09 836 6620
  Yhteyshenkilö: Ilkka Ylinen

  Työterveyshuolto Mehiläinen Kielotie
  Kielotie 7A, 01300 Vantaa, p. 010 414 00
  Yhteyshenkilö: Satu Lyra